De Vlaamse vereniging van maritieme en logistieke journalisten en publicisten (ESPA) heeft Rob Harrison, CEO van DP World Antwerp, uitgeroepen tot Maritieme Man van het Jaar 2018.

Met DP World Antwerp levert Rob Harrison een aanzienlijke bijdrage tot een verhoogde service in de haven van Antwerpen aan de rederijen en de transporteurs.
Op 24 april zal Rob Harrison gehuldigd worden door ESPA in Antwerp International School. 

DP World Antwerp baat de containerterminal Antwerp Gateway aan het Deurganckdok – dat ook ’s nachts open is – op Linkeroever uit en is voor 60% eigenaar. Daarnaast verleent DP World Antwerp een brede waaier aan containerservices zoals opslag, onderhoud en herstelling aan klanten van Antwerp Gateway binnen het off dock empty depot op Linkeroever dat DP World Antwerp Empty Depot Services volledig beheert.
DP World Antwerpen behoort tot de groep DP World dat 78 marine en inland terminals in portfolio heeft, ondersteund door meer dan 50 gerelateerde bedrijven in 40 landen op zes continenten. Wereldwijd telt DP World meer dan 36.000 medewerkers uit 103 landen. In 2016 behandelde de groep 64 miljoen TEU (twintig-voet-containers) en in 2020 wordt een uitbreiding van de bruto capaciteit naar meer dan 100 miljoen TEU verwacht, daar waar dit in 2016 84.6 miljoen TEU was.