Het communicatiebureau MediaComm, gespecialiseerd in grafische vormgeving, opent een vierde kantoor in Brussel. Tegelijk viert MediaComm zijn vijfde verjaardag.

Het bedrijf ging in 2012 van start met een kantoor in Antwerpen. Intussen zijn er kantoren in Gent en Hasselt bijgekomen, en nu dus in Zellik, bij Brussel.                    

 

MediaComm is gespecialiseerd in grafische ondersteuning, met name in print en web. De klanten van MediaComm bestaan voornamelijk uit reclamebureaus, grote ondernemingen met een eigen communicatie-departement, grafische bureaus en uitgeverijen. 

Om het kantoor Brussel te bemannen trok MediaComm  Anne Van Goethem aan voor de Brusselse regio. Anne werkte voorheen jarenlang in de media/communicatiesector, onder meer bij Publicitas, DMBB, Grey Advertising, Full Page, Gazet van Antwerpen,  Charlie Mike, RMB en VAB Magazine. Ze kent de media- en bureauwereld in de Brusselse regio dus zeer goed.

Stichter en zaakvoerder Paul Zeguers: ‘Na onze lokale kantoren in Antwerpen, Gent en Hasselt was het duidelijk dat Brussel de volgende stap moest worden. Die lokale nabijheid is erg belangrijk om dichter bij onze klanten te zitten, maar ook om meer instroom van goede medewerkers uit de regio te kunnen aantrekken. MediaComm werkt namelijk steeds met grafische ontwerpers en online designers in vast dienstverband.

Het bedrijf heeft 46 medewerkers in dienst.