Peter Verschelden, CEO van Moore Stephens Belgium, en Bart Engelen, zaakvoerder van accountantskantoor Engelen & Partners NV, hebben een akkoord gesloten over een verregaande onderlinge samenwerking waardoor de vennootschappen Engelen & Partners NV en haar dochtervennootschappen Rediger F. bvba en F.A.K.L. bvba deel uitmaken van de Moore Stephens Belgium familie.

Moore Stephens Belgium is de grootste onafhankelijke accounting- en consultingfirma in België met key centers in Antwerpen, Brussel en Gent, met kantoren in Shanghai en Silicon Valley, participaties in the Brenner Group en C Moore en met verschillende lokale vestigingen in Vlaanderen.

Engelen & Partners is een toonaangevend accountancy kantoor in de regio Hasselt dat zich kan beroepen op een jarenlange ervaring in o.a. het opstellen van financiële plannen, het ontwerp van bedrijfsstatuten en het runnen van de boekhouding van diverse bedrijven. In de loop van de voorbije jaren heeft het kantoor zich versterkt door de overname van de kantoren Rediger F. en F.A.K.L., beide gevestigd in de regio Aarschot-Leuven.

Peter Verschelden: “Moore Stephens Belgium staat voor groei. Groei van en voor onze medewerkers, maar uiteraard ook groei voor onze aandeelhouders, door de uitbouw en schaalvergroting van ons bedrijf. Door het partnership met Engelen & Partners bouwt Moore Stephens haar stevige basis in Vlaanderen verder uit met een betrouwbare, professionele partner. Inhoudelijk en cultureel zijn er meerdere connecties die een samenwerking heel evident maken. Bovendien vinden we in Bart Engelen een zeer degelijke nieuwe partner die met veel enthousiasme mee aan de kar zal trekken om een duurzaam, enthousiast beleid te voeren in de regio Hasselt-Leuven-Aarschot.”

Het huidig management en de huidige teams blijven verder hun kantoren leiden en de belangen van hun klanten behartigen zoals dat vroeger reeds het geval was.