Nieuw bedrijfsgebouw voor Power Solutions

IMG_3128Power Solutions nv, een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van stroomgeneratoren, breidt uit. Het bedrijf is zowel in eigen land actief als op de internationale markt. Recent werd een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen, in de Blikstraat in Wijnegem. Het nieuwe gebouw maakt ook verdere expansie mogelijk.  Vooral  in de eventsector en in de industrie zijn er nog heel wat groeimogelijkheden.

De voorbije 10 jaar breidde het aantal personeelsleden van Power Solutions in België uit naar 25. Het bedrijf heeft nu meer dan 600 generatoren ter beschikking voor verhuur, in het gamma van  30 tot en met 1250 kVA. Deze machines zijn speciaal ontworpen en gebouwd om ingezet te worden bij tijdelijke projecten. Alle apparaten zijn voorzien van een robuuste omkasting, ze zijn gemakkelijk transporteerbaar en zodanig ontworpen dat ze voor totaal verschillende doeleinden het gewenste elektrische vermogen kunnen leveren.

Power Solutions heeft voor haar nieuwe locatie opnieuw voor Wijnegem gekozen. Het terrein waarop het nieuwe bedrijfsgebouw staat is 7.900 m groot. Power Solutions  is vooral actief in de bouw, de industrie, de eventsector en shipping, in België en sinds 2013 ook in Frankrijk. Het bedrijf heeft bovendien een internationale divisie in Dubai en een vertegenwoordiging in Zuid-Amerika en Afrika. De hoofdzetel bevindt zich in Wijnegem.