Kakelvers, herkenbaar, verrassend en hoogst informatief. Dat zijn de kenmerken van het nieuws dat onze nieuwe journalist Bart De bruyn u vanaf vandaag zal serveren op Made in Antwerpen.

Het platform van Made In groeit in alle 7 Vlaamse regio’s. Het afgelopen jaar nam het aantal gebruikers toe met 13 procent en werden er maar liefst 16, 4 miljoen pagina’s geraadpleegd. Ook in 2018 werden al nieuwe recordcijfers geboekt. Deze forse stijging aanhouden, is ons doel. Vandaar dat we de nodige optimalisaties doorvoeren.

Eén van de veranderingen op dat vlak is de aanstelling van Bart De bruyn als journalist voor Made in Antwerpen. Bart is 34 jaar en woont in Aartselaar. Hij is altijd professioneel actief geweest in diverse functies op vlak van pers, communicatie en events.

De opdracht bij Made in Antwerpen is hem op het lijf geschreven: “Tot op heden heb ik al gewerkt voor Made in Kempen, Made in Oost-Vlaanderen en Made in Mechelen. Het medium en de filosofie hierachter zijn me niet vreemd. Ik geloof sterk in de toegevoegde waarde van het platform voor de versterking van het lokale ondernemerschap. Dat ik de redactie nu kan invullen voor de regio waarin ik woon en mijn netwerk heb uitgebouwd, is positief. Ik kijk er alvast enorm naar uit.”

Hij ziet de nieuwsfeiten over uw bedrijf graag tegemoet via deze contactgegevens: bart.debruyn@madeinantwerpen.be, gsm: 0478/42.38.55.

De redactie houdt eraan om de journalisten die tot dusver voor Made in Antwerpen actief waren, te bedanken voor hun inzet en wenst hen veel succes in hun verdere carrière.