BERCHEM – Kantorencomplex Post X in Berchem mag vanaf juli HVG advocaten-avocats verwelkomen. Het is de vierde uitvalsbasis voor het advocatenkantoor na vestigingen in Diegem, Brussel en New York.

HVG is een onafhankelijk advocatenkantoor voor binnen- en buitenlandse kmo’s en multinationals. Om dichter bij de klanten te staan, werd er gekozen voor een nieuwe vestiging in de Antwerpse regio.

“Het HVG-kantoor in het Post X-gebouw staat bekend als een duurzaam en modern kantoorgebouw, maar het is vooral bereikbaar en ligt dicht bij het centrum van Antwerpen. Dat is een groot pluspunt voor onze klanten”, zegt Lieven Bultinck, die vanuit Berchem samen met Lindsey Clare en Chloë Boeykens de bestaande en nieuwe klanten zal bedienen.

Daarnaast zal EY Taks Consultants, een strategische partner van HVG, ook naar hetzelfde gebouw verhuizen. Dat moet de multidisciplinaire aanpak nog meer ondersteunen.

Ook KPMG, Syntra, Keuhne + Nagel en Coolblue bevinden zich in het kantorencomplex. “Er zijn ook heel wat start-ups en scale-ups aanwezig wat de mogelijkheid tot samenwerking creëert. Onze verhuis betekent letterlijk dat we tussen de bedrijven zullen zitten. Zo kunnen we de trends en behoeften makkelijk bijhouden.”