Er komt een  nieuwe vestiging van de Interieurwinkelketen CASA in Mortsel. De opening is gepland op 27 januari, meldt de keten. 

In het voorjaar van 2017 begon Casa met een grondige ‘make over’ van al zijn winkels.  De Belgische keten startte CASA 20.20 op, een vernieuwde strategie waarbij volop de kaart van de inspiratie getrokken wordt. CASA innoveert met een volledig aangepast winkelconcept, een vernieuwd assortiment op basis van drie hedendaagse stijlen en een frisse look & feel. Het nieuwe pand wordt volledig ingekleed volgens het nieuwe concept, met een industriële look. 

Casa is van oorsprong een Belgisch bedrijf dat in 1975 startte in Ottignies. Casa maakte sinds 1988 deel uit van de Blokker-holding. Daardoor werd een sterke expansie mogelijk, eerst in België en het Groot-Hertogdom Luxemburg, later in Frankrijk, Spanje, Portugal en Zwitserland. Maar bij de grote herorganisatie van Blokker vorig jaar werd Casa weer afgesplitst. De afgelopen twee jaar maakte Casa verlies. Casa telt meer dan 500 winkels, waarvan 80 in België. De keten stelt wereldwijd meer dan 3000 mensen tewerk.