Nieuwe deals gesloten door Group Hugo Ceusters-SCMS

hugo-ceustersVia de bemiddeling van makelaarskantoor Hugo Ceusters in Antwerpen heeft Jaguar Land Rover Metropool Noord recent tijdelijk haar intrek genomen in een nieuwe showroom en werkplaats aan de Augustijnslei 25 te Brasschaat.
Het gaat om het volledige gebouw dat bestaat uit een showroom van 1.700 m², een atelier van 1.400 m² en ca. 600 m² kantoren. Het gebouw is eigendom  van de supermarktgroep Venfresh Centrum en wordt voor beperkte termijn gehuurd.

“De centrale bereikbaarheid in het centrum van Brasschaat, vlakbij de huidige vestiging, het strakke design van het gebouw, de grote showroom en de ruime parking gaven de doorslag”, zegt makelaar Olivier Wuyts van Hugo Ceusters.

Het betreft een voorlopige locatie, aangezien Jaguar Land Rover Metropool Noord in de toekomst nog grootse plannen koestert…

Touring Glass opende op 12 december een nieuwe vestiging aan de Noordersingel 9 in Borgerhout, eveneens door de tussenkomst van Hugo Ceusters.
Met Touring Glass Borgerhout is het bedrijf nu aanwezig in alle regio’s van grootstedelijk Antwerpen, zowel Noord, Oost, Zuid als West en versterkt het zijn aanwezigheid in de provincie Antwerpen.

“Het gebouw is eigendom van Group Bernaerts en wordt voor lange termijn gehuurd. Het is uitstekend gelegen langs de Ring van Antwerpen en heeft een atelier en werkplaats. De centrale bereikbaarheid en de zichtbare locatie gaven voor Touring Glass de doorslag”, stelt makelaar Olivier Wuyts.