Batibouw draait op volle toeren en dan mag er eens wat extra aandacht worden besteed aan bedrijven uit de bouwsector die iets nieuws lanceren. Het Antwerpse bedrijf Stoopen en Meeûs is er zo een. Met een fijne neus voor timing komen ze met een nieuw product op de markt: Crustal.
Crustal is een nieuwe minerale afwerking die veelzijdig en decoratief is, zegt het bedrijf in een persmededeling. Er zijn verschillende versies van Crustal. Crustal Mono kan zowel een egale krijtmatte pleister creëren als een ruwe, natuurlijke look. Voor meer diepte brengt Crustal Accent dan weer meer of minder subtiele kleurnuances aan. Crustal droogt langzaam, dus het is mogelijk om in alle rust te werken aan een unieke wanddecoratie. Crustal biedt de mogelijkheid om een strakke moderne stijl te combineren met ruwe organische elementen.

 

 

Passie voor kleur. Dat is wat Stoopen & Meeûs al meer dan 120 jaar drijft. Vanuit het hart van Europa deelt het bedrijf deze passie met klanten door het leveren van pigmenten, kleurstoffen en minerale producten. Het bedrijf maakt er een erezaak van om samen met de klant te zoeken naar een antwoord op elke kleurbehoefte.

Door de strategische locatie bij de haven van Antwerpen en met een globaal netwerk van vertegenwoordigers dat het bedrijf ter beschikking heeft,  slaagt Stoopen & Meeûs erin om makkelijk contact te leggen met een wereldwijd netwerk van 80 landen.

Als een van de oudste Belgische ondernemingen verwierf Stoopen & Meeûs historisch speciale bekendheid voor zijn rijke, diepe groene en blauwe kleuren.