ANTWERPEN/LIER/BORSBEEK – De piloten en het cabinepersoneel van VLM dragen sinds kort een nieuw, modieus uniform. Voor het ontwerp ervan deed de Antwerpse luchtvaartmaatschappij een beroep op The Outfit Factory uit Lier en Borsbeek.

De jassen, vesten, broeken, jurken en rokken zijn uit een donkerblauwe stof gemaakt. De hemden en blouses kregen een witte kleur. In de speciaal ontworpen dassen en damessjaaltjes zitten dan weer lichtblauwe en gouden accenten verwerkt. Voor het opvallende design ervan zorgden de grafische medewerkers van The Outfit Factory.

Er werd gekozen voor duurzame, comfortabele stoffen. De uniformen zijn kreukvrij en de stewardessen hebben de keuze uit een rok, jurk of een broek.

Klaar voor de zomer

Niet alleen de piloten en het cabinepersoneel kunnen nu goed uitgerust de zomer aanvatten. Ook aan de reizigers is gedacht. VLM biedt momenteel lijnvluchten aan van Antwerpen naar Aberdeen, Birmingham, Keulen-Bonn, London City Airport, Maribor, München, Rostock en Zurich. Tot en met zondag 8 juli loopt er op die vluchten een promotie van 39 euro voor reizen tussen 16 juli en 31 augustus.

Vanaf 1 oktober voegt VLM nog de routes Antwerpen-Manchester en de lijn tussen Oostende-Brugge en Manchester aan het netwerk toe. Bij VLM werken 100 mensen.

The Outfit Factory telt er 20 en heeft naast hoofdzetel in Lier ook nog een kantoor in Borsbeek. Het bedrijf is gespecialiseerd in eigentijdse werkkledij en bedrijfsmode. The Outfit Factory beschikt verder over een eigen grafische afdeling en bedrukkingsatelier waar bedrijfskledij en promowear gepersonaliseerd worden met logo’s of corporate identity-kenmerken.