Antwerpen – Een fonkelnieuwe Samsonite Store opende donderdag zijn deuren in Huidevettersstraat 10. Samen met het nieuwe winkelconcept brengt Samsonite ook een gloednieuw lifestyle merk op de markt: Samsonite RED.

Christoph Bonte, General Manager Samsonite Benelux: “Antwerpen is dé stad bij uitstek voor onze nieuwe winkel. Wij zijn er alvast van overtuigd dat dit nieuw winkelconcept met een unieke selectie koffers, reistassen, business tassen én ook trendy handtassen voor dames, heel wat Antwerpenaren zal verleiden.”

Tegelijkertijd met de opening van de nieuwe flagship store wordt ook Samsonite RED gelanceerd. Deze collectie bestaat uit praktische, urban rugzakken en laptoptassen voor jonge, creatieve professionals en studenten.

Al meer dan 100 jaar Samsonite

Samsonite werd opgericht in 1910 in Oudenaarde en is wereldwijd bekend om zijn innovatieve koffers, businesstassen en reisaccessoires. Lichtheid, sterkte en design zijn daarbij de sleutelwoorden. Cosmolite, de baanbrekende koffer met indrukwekkende impactweerstand, viert dit jaar haar tiende verjaardag met een exclusieve goud/zilver uitvoering. Uiteraard kan je deze bijzondere Cosmolite in het nieuwe Antwerpse verkooppunt gaan bewonderen, net als de andere koffers uit het Samsonite gamma.

Met een persoonlijke toets

Naast de alom bekende reiskoffers zet de nieuwe Samsonite store ook de nieuwe My Samsonite-collectie in de kijker. Een leuke damestas die je kan personaliseren dankzij de monogramming service waarmee je tot drie goudkleurige 3D-metalen letters kunt toevoegen. Maar ook een persoonlijke boodschap of je naam op de trekstang van je koffer is mogelijk. Zo krijgt elke koffer een persoonlijke touch.