BMW concessie Jorssen Schoten verhuisde zopas naar een nieuw gebouw, 750 meter verderop. Aangezien de nieuwe vestiging zich nu aan de Kapelsesteenweg 1-3 in Merksem bevindt, verandert de naam in Jorssen Noord. Met als gevolg dat Jorssen Aartselaar voortaan Jorssen Zuid heet.  

Philip Eeckels, Operationeel Directeur: “750 meter lijkt misschien weinig, maar voor ons maken die meters een wereld van verschil. We zijn voortaan nog beter bereikbaar en zichtbaar, en beschikken over de meest moderne infrastructuur om onze klanten nog beter te ontzorgen. We hebben met zijn allen maanden naar die nieuwe werkplek uitgekeken en zijn heel trots dat we onze klanten straks hier mogen ontvangen.”

Nieuwe vestiging én naamsverandering

Jorssen Noord is met een oppervlakte van bijna 10.000m² twee keer zo groot als het vroegere Jorssen Schoten. De locatie heeft een state-of-the-art showroom en ruime werkplaats met ondergrondse parking. In de nieuwe showroom bevindt zich ook de shop-in-shop van fietsenmaker Mintjens, waarmee Jorssen Noord een bijdrage wil leveren aan duurzame mobiliteit voor bedrijven en particulieren.
Met de bouw van de nieuwe vestiging gaat een investering van circa 11,5 miljoen euro gepaard. Hiermee is dit project de grootste uitbreiding binnen AMB Holding, waarvan Jorssen Noord deel uitmaakt.
Het idee om de concessie een nieuwe naam te geven, lag al lang voor de verhuisplannen op tafel. “Klanten vinden hun weg naar Jorssen vanuit alle gemeenten in het Noorden van Antwerpen. Of onze maatschappelijke zetel nu in Schoten, Merksem of Brasschaat ligt, dat maakt eigenlijk niet zoveel uit”, zegt concessiehouder en afgevaardigd bestuurder Jan Adriaenssens.

Verhuis met het hele team

Om de verhuis wat extra ruchtbaarheid te geven, werden alle medewerkers tijdens het voorbije verhuisweekend opgetrommeld voor een originele stunt. Het hele team droeg een grote kartonnen verhuisdoos (met daarin een wagen?) over de Bredabaan naar de nieuwe vestiging.
Eeckels: “Een betere teambuildingactiviteit bij de opstart van dit nieuwe hoofdstuk is nauwelijks denkbaar. De actie symboliseert ook goed het belang dat we aan samenwerking hechten.”

Jorssen Noord houdt op zaterdag 21 april van 10u00 tot 17u30 en op zondag 22 april van 12u00 tot 17u30 opendeur.