Volgende lente komt er in de Antwerpse London Tower, in de buurt van het eilandje, een nieuw wellness-centrum. De initiatiefnemer is Wim Vanacker van wellnesscentrum Nooz in Grobbendonk. Het project zal de naam Sky Nooz meekrijgen.

Vanacker is ook de initiatiefnemer van wellnesscentrum Nooz in Grobbendonk. Dit centrum, dat is herdoopt in ‘Forest Nooz’ wordt volledig gerenoveerd. Forest Lounge wordt uitgerust met een nieuwe cinemabeleving. De Water Oase kreeg recent nieuwe verlichting en een luxe lounge. Ook de Mystic Water-beleving onderging een upgrade met nieuwe baden en hutten in handgeweven houtwerk. De totale investering op de site in Grobbendonk bedraagt 150.000 euro.

Na Grobbendonk opende Vanacker in Nieuwpoort Sea Nooz en aan het Albertkanaal in Grobbendonk de Loft aan het Water, tegenwoordig Aqua Nooz genoemd. Binnenkort komt er dus ook een vestiging in Antwerpen bij.

“De aankoop is gebeurd en we zijn nu bezig met de concrete invulling”, vertelt de ondernemer. “Sky Nooz komt op de één na hoogste verdieping van de London Tower, het hoogste gebouw van Antwerpen, in de buurt van het Eilandje. Er zullen 2 tot 6 mensen kunnen verblijven en ze krijgen een spectaculair uitzicht over de stad. We installeren 3 slaapkamers, baden met zicht op het Havenhuis, een hamam met zicht op het MAS en een saunabeleving richting de Scheldebocht.”