Antwerpen – De CittA Antwerp Urban Trail, de opener van de Keytrade Bank Urban Trail Series 2018, pakt op zondag 11 maart uit met maar liefst 21 locaties, waarvan er 16 voor het eerst op het parcours liggen. Antwerpen heeft nog heel wat verborgen pareltjes!

Vaste waarden die terugkeren zijn De Studio, de Botanische Tuin, het Paleis op de Meir, Café Pelikaan en het Felixpakhuis. Nieuwkomers op het parcours van 7 km zijn: bibliotheek Permeke, de Athenazaal, UGC Cinema’s, het Hilton Hotel, de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, de Fietsbrug, de AP Hogeschool Antwerpen en de Parkloods van Park Spoor Noord, waar de finish gelegen is. 

Wie voor de 12 km kiest, krijgt er ook nog passages door het Horta Grand Café, de Gastenzaal van het Elzenveld, het Fotomuseum, het Zuiderpershuis, The Tomorrowland Offices, het Munthof, het MoMu en Mercado bovenop.

De passage door het Hilton belooft heel bijzonder te worden

“Tijdens dit event mogen we 10.000 deelnemers in ons hotel verwelkomen die dwars door de Belle Epoque Balzaal zullen lopen. Dansers zullen naast de lopers walsen in de balzaal. We doen niet alleen als locatie mee, we hebben ook een team van 12 Hilton medewerkers die mee zullen lopen en wandelen in het teken van Thrive@Hilton”, zegt de enthousiaste sales manager van Hilton Belgium, Vincent Deprez.  

Ook The Tomorrowland Offices op het Zuid hebben nog een extraatje in petto: op grote schermen wordt de aftermovie van Tomorrowland geprojecteerd en buiten in de tuin zal een dj voor opzwepende beats zorgen.

Nog slechts enkele honderden startbewijzen beschikbaar

Net als vorig jaar kunnen de deelnemers aan de CittA Antwerp Urban Trail kiezen om het traject al lopend of al wandelend af te leggen. De keuze tussen een parcours van 7 of 12 km is een nieuwigheid op deze zesde editie. 
Wie nog wil inschrijven, mag niet te lang aarzelen. Er kunnen slechts 10.000 sportievelingen deelnemen en er zijn nog maar enkele honderden startbewijzen beschikbaar. 
De CittA Antwerp Urban Trail is een organisatie van Sportinez & Golazo Sports. Voor Info en inschrijvingen, klik hier.