O.B.A. opende kantoor in Schilde

karelDe specialisten in overnames, O.B.A. uit Kortrijk hebben een kantoor geopend in Antwerpen. O.B.A. (Overname Bemiddeling Advies) is als professioneel en onafhankelijk tussenpersoon gespecialiseerd in het aanbieden en verkopen van winstgevende bedrijven voor rekening van derden.

O.B.A. werd 25 jaar geleden opgericht door Johan Coucke en kende de afgelopen jaren een sterke expansie. Het bedrijf realiseert zo’n 25 transacties per jaar en kan in dit opzicht meer dan 450 geslaagde referenties voorleggen. Zoon Martijn Coucke werkt ondertussen als vertegenwoordiger van de tweede generatie al mee.

O.B.A. opende onlangs een tweede  vestiging aan de Jagerstraat in Schilde en zal van daaruit de brede Antwerpse regio bewerken. Het kantoor wordt geleid door Wannes Hendrickx. Die heeft van zijn kant ondertussen al meer dan tien jaar ervaring in de adviesverlening aan KMO’s.

In de portefeuille van O.B.A. steken onderhand verscheidene interessante dossiers. Zo een kwekerij van ongewervelde dieren, en volautomatische wasstraat, een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur en de verkoop van bouwmachines, een accountantskantoor, een groothandel in smeermiddelen enz. Enkele realisaties van O.B.A. in 2015: de overname van een kunststofspuitgietbedrijf, een accountantskantoor, een metaalverwerkend bedrijf, een logistieke onderneming, een IT-bedrijf enz.

Op de foto vlnr: Geert Buyse, Wannes Hendrickx, Johan Coucke, Jo Decoutere, Liesbet Desmet en Martijn Coucke.