Olivetree zoekt eigen niche in HR-markt

hrhrhrHet gaat haar vooral om praktische dingen. Nogal wat ondernemers hebben het vaak niet makkelijk om op HR-vlak heel concrete taken af te ronden. Een moeilijk gesprek met een werknemer voeren bv. Chris Horemans positioneert zich met haar vennootschap Olivetree als HR-consultant om die uitdagingen waar te maken.

De HR-markt is een druk omstreden omgeving. Nogal wat consultants hebben er zich gevestigd en proberen hun eigen stek te veroveren. Arbeidspsychologe Chris Horemans had eerder tien jaar gewerkt bij CMB vooraleer ze er nog eens tien jaar HR bovenop deed bij Mediafin en Delen. “Ik voelde evenwel de dringende nood aan praktische ondersteuning aan op de markt”, zegt ze. “Veel KMO’ers staan geregeld voor problemen die ze zelf niet aankunnen. Ze hebben er de tijd niet voor en ze missen vooral expertise. Het gaat vaak om heel eenvoudige dingen die je als HR-consultant wél vlot kunt oplossen. Vandaar mijn initiatief om met Olivetree vanuit Schilde de markt op te gaan en mijn eigen niche uit te bouwen.”

Chris Horemans heeft in haar carrière uiteraard een mooi netwerk opgebouwd van waaruit ze nu kan vertrekken. Haar eerste klant: ABB Airfield Solutions, een specialist in luchthavenverlichting uit Zaventem die een tevredenheidsonderzoek bij de klanten besteld heeft. Het aanbod van Olivetree is ondertussen heel ruim: van aanwervingen, tot coaching en opleidingen. Mét het accent op flexibiliteit en praktische oplossingen. Chris Horemans kan  bereikt worden op Chris@olivetree.be