Meer dan ooit leidt het gratis forum van de Open Coffees tot interessante gesprekken, nieuwe business of samenwerkingen. Het is een ideale gelegenheid om de werkdag mee te starten.

Open Coffee Voorkempen

De Open Coffee Voorkempen wordt reeds meer dan drie jaar georganiseerd door de partners Abeka, SD Worx, Kolum en Afval Alternatief. Dinsdag 12 december is de eerstvolgende die “on tour” gaat bij Centrauto in Wijnegem. Momenteel zijn er al meer dan 150 inschrijvingen.

Ook andere regionale OC’s kunnen heel wat zakenmensen bekoren

OC Antwerpen Noord gaat iedere maand op bezoek bij een ondernemer uit de regio. Deze maand is dat op donderdag 14 december bij Syrinx in de KMO-zone Bosduin te Kalmthout. En de ondernemers uit de regio Brasschaat zijn op dinsdag 20 december te gast bij Cryo Sauna.

Vele zaakvoerders maken gebruik van het OC-netwerkmoment om hun creatieve ideeën, inzichten en plannen te toetsen bij collega-ondernemers of adviseurs.
Wanneer je een Open Coffee event voor het eerst bezoekt, wordt je naam desgewenst toegevoegd aan de uitnodigingenlijst voor de volgende edities.
Je vindt de aankondiging van de meeste regionale Open Coffee events terug in de agenda van ‘Made in Antwerpen’ en uiteraard op de OC-website. 
Ook zonder in te schrijven ben je als beslissingsnemer of zaakvoerder altijd welkom om kennis te komen maken met Open Coffee.