Ondernemers steunen collega's in ontwikkelingslanden

fotoCepa en Alfaport Voka Kamer van Koophandel Antwerpen – Waasland schenken 25.000 euro aan Ondernemers voor Ondernemers. Dit is de netto-opbrengst van de Nieuwjaarsreceptie die ze recent in samenwerking met het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen organiseerden. Het bedrag werd vandaag aan Freddy De Mulder, ex-CEO van General Motors, vandaag vrijwilliger-consulent bij Ondernemers voor Ondernemers, overhandigd door Walter Van Mechelen (voorzitter Alfaport Voka Kamer van Koophandel Antwerpen – Waasland) en Guy Vankrunkelsven (directeur CEPA).

Ondernemers voor Ondernemers is reeds 15 jaar actief in het bevorderen van duurzame economische groei in ontwikkelingslanden door ondersteuning van lokaal ondernemerschap. Voor Ondernemers voor Ondernemers is het streven van de bevolking naar meer welvaart de belangrijkste hefboom voor de socio-economische ontwikkeling van een regio. De leden van Ondernemers voor Ondernemers zijn door de overheid erkende ngo’s en particuliere bedrijven.

“Cepa en Alfaport Voka Kamer van Koophandel Antwerpen – Waasland willen met de netto-opbrengsten van de nieuwjaarsreceptie telkens één goed doel ondersteunen. Voor dit jaar viel de keuze op Ondernemers voor Ondernemers, een organisatie die reeds haar strepen verdiend heeft en op het terrein een verschil maakt”, aldus Guy Vankrunkelsven, directeur van Cepa.

“Beide organisaties én de bedrijven die deelnemen aan de nieuwjaarsreceptie tonen hiermee aan dat Corporate Social Responsibility (CSR) een integraal deel uitmaken van hun werking. Wij danken de bedrijven voor de deelname aan de receptie en hiermee hun bijdrage aan dit goed doel.” besluit Walter Van Mechelen, voorzitter van Alfaport Voka Kamer van Koophandel Antwerpen – Waasland.

Op de foto vlnr: Freddy De Mulder, coördinator B2B Ondernemers voor Ondernemers, Jaap Koeman, consulent Ondernemers voor Ondernemers, Guy Vankrunkelsven, directeur Cepa en Walter Van Mechelen, voorzitter Alfaport.