trailerMet een mobiele LED-wall van liefst 30 vierkante meter heeft Vidi-Square een heel eigen bijdrage geleverd aan de kleurrijke intocht van de Sint in Antwerpen. Het audiovisueel bedrijf uit Pulle leverde de LED-wall aan op een open trailer en is in dit opzicht uniek voor België. Alvast de supporters van Sven Nys hebben al vaker kunnen genieten van het reusachtige scherm.

Vidi-Square heeft al wel meer baanbrekend werk verricht in de audiovisuele sector. Het bedrijf was al die jaren avant garde en pakte geregeld uit met sterke primeurs. Ook de LED-wall van 30 vierkante meter is weer een impressionante stunt. Sint Niklaas was zelfs voor de allerkleinsten op de achterste rijen lijfelijk aanwezig.

“We hebben het bedrijf 22 jaar geleden opgestart en we hebben al die jaren onafgebroken geïnvesteerd in nieuwe producten”, zegt zaakvoerder Bruno Van Orshoven. “Wij hebben onze activiteiten bovendien evenwichtig gespreid. Wij werken zowel voor televisie, voor business to business, voor artistieke projecten en sinds kort ook voor beurzen. Daardoor krijgen we ook evenwichtige resultaten.”

Het gaat dus om televisieshows, congressen, bedrijfsevenementen, expo’s, concerten, sportmanifestaties enz. Vidi Square levert er LED-schermen, projectoren, players, signal processing systemen…. Ook internationaal. De technici van het bedrijf uit Pulle waren de afgelopen weken en maanden aan de slag in Frankrijk, Nederland, Spanje, Italië, Oekraïne…. “Wij waren dit jaar effectief zelfs in Kiev.”

Met een omzetcijfer van zowat 2,5 miljoen euro en 18 personeelsleden ziet Bruno Van Orshoven het ook voor de komende jaren best zitten. “In de agenda voor 2015 staan al verscheidene mooie contracten. We gaan door op ons elan.”