Op 28 september verzamelt ondernemend (Oost-)Vlaanderen

oostwww.madeinantwerpen.be en de daaraan gekoppelde nieuwsbrief zijn uw dagelijkse infobronnen over het reilen en zeilen in het ondernemerslandschap. Omdat online en offline elkaar versterken, brengen onze collega’s van madeinoostvlaanderen.be op woensdagnamiddag 28 september de Oost-Vlaamse community voor de allereerste keer samen. In navolging van de succesvolle Live-events Made in Kempen, Antwerpen en Limburg is het de beurt aan: Made in Oost-Vlaanderen Live. Aan dit unieke evenement in de Eskimofabriek in Gent kunnen uiteraard ook ondernemers en bedrijfsleiders uit de regio Antwerpen deelnemen. Het belooft een gevarieerd programma te worden.

Kristof De Wulf, CEO van InSites Consulting, zal de spits afbijten met zijn visie op verandering en hoe je als bedrijf nieuwe kansen creëert in deze veranderende wereld.
De jonge onderneemster Julie Vens–De Vos van HOOM design stelt de vraag wat een KMO en een start-up van elkaar kunnen leren.
Na de pauze doet Daan Schalck zijn strategie uit de doeken hoe hij als CEO de Gentse Haven competitief houdt.
Stefaan Claes, Digital Marketing Director bij Kinepolis Group, en Gents Schepen Tom Balthazar maken ook hun opwachting.
Jan Matthys, o.a. bekend door zijn sappig Gents accent, zal de namiddag aan elkaar praten.

Omstreeks 18u volgt een spetterend walking dinner dat helemaal geïnspireerd is op de Oost-Vlaamse keuken. Bijhorende boeiende gesprekken en duurzame business contacten zullen zeker niet ontbreken.

Programma en inschrijvingen: http://www.madeinlive.be/oostvlaanderen
Snel zijn is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt!

Voor een sfeerbeeld van het vorige Live Made in event: https://www.youtube.com/watch?v=x432wyNQ5UY