Het concept van de Open Coffees is bij de meeste ondernemers, bedrijfsleiders en zelfstandigen wel voldoende gekend. Maar hebt u er al een meegemaakt?

Koen Peeters, Business Development Manager van Acerta en gastheer OC Wilrijk: “De laagdrempelige Open Coffees hebben als doel ondernemers uit de ruime regio samen te brengen en hen ervaringen laten uitwisselen.”

De OC Wilrijk is een dynamisch gebeuren. Maandelijks, elke derde dinsdag van de maand tussen 8u15 en 10u15, brengen de partners Freelancenetwork, SBB, Acerta en uw ‘Made in Antwerpen’ gemiddeld zo’n 50 deelnemers bij elkaar.
Voor de eerstvolgende editie, op dinsdag 20 februari, bij Acerta sociaal secretariaat in Wilrijk – waar trouwens een ruime parking is – zorgt de nieuwe vijfde partner van de OC Wilrijk, Succes Koffie uit Schelle, voor ‘echte’ lekkere koffie.

“Succes Koffie is partner geworden van OC Wilrijk om de beleving van het netwerken voor zijn  deelnemers nog aangenamer te laten verlopen. Dit door een gezellig en creatief koffiemoment aan te bieden”, zegt Britt Verellen van Succes Koffie enthousiast. 

Mensen met verschillende achtergronden en uit verschillende sectoren komen elkaar tegen op de OC en leren elkaar beter kennen? Voor sommigen zit er mogelijkheid tot samenwerken in. Iedereen is welkom.

Netwerken staat centraal en de organiserende partnerbedrijven garanderen een zeker aantal businesskaartjes per event. De deelnemers gaan nooit met lege handen naar huis. Meestal vindt de Open Coffee Wilrijk bij Acerta plaats, maar soms gaat de OC ‘On Tour’, zoals vorige maand bij Volvo Scancar in Wilrijk.