Open Coffee bij Made in Antwerpen

DSC_0255 copyDe recordfiles hielden hen niet tegen. Ze waren met zo’n 60-tal op de vroege Open Coffee van Freelancenetwork in de gebouwen van Mediahuis, de uitgever van Made in Antwerpen op de Linkeroever. Het maandelijkse netwerkevenement krijgt steeds meer volk over de vloer. Freelancers komen er in contact met zelfstandigen, KMO’ers en bedrijfsleiders die van hun kant op zoek zijn naar de geschikte man of vrouw voor een opdracht.

Freelancenetwork is gegroeid uit het initiatief van Michel Piedfort. Het was er hem om te doen via een website freelancers aan een job te helpen bij ondernemingen. Het komt er in dit opzicht op aan beide partijen bijeen te brengen, was de idee. Vandaar het concept om dat tijdens een ochtendlijke koffie te doen, een initiatief dat destijds overgewaaid is uit Londen.

De Open Coffee bij Made in Antwerpen was nog maar eens een prima gelegenheid voor vertalers, copywriters, webdesigners, secretaresses, programmeurs of telemarketeers om hun diensten aan te bieden. De contacten verliepen in elk geval biezonder vlot. Er werden druk naamkaartjes en gsm-nummers uitgewisseld. Daar zullen op termijn ongetwijfeld resultaten uit komen. De gasten werden bij Mediahuis verwelkomd door Patrick De Wachter, business manager bij Made in die de gelegenheid te baat nam om Made in Antwerpen even in het licht te zetten.

In afwachting van een volgende Open Coffee kunnen geïnteresseerde bedrijven en freelancers ondertussen terecht bij de eigenlijke website zelf waar vandaag meer dan 17.000 contacten ingeschreven zijn. Bovendien staan er ook nog eens  700 lopende opdrachten open.

Ook onze fotograaf was van de partij. Zij schoot een aantal leuke beelden bijeen.