D&K Plastics BVBA uit Antwerpen is overgenomen door Buildmat NV, de holding boven Deschacht Plastics Belgium NV.

Dat is meegedeeld door Deschacht Plastics. “Door deze overname versterken beide bedrijven hun positie op het vlak van folies en verpakkingen voor de bouw en industrie” staat in de mededeling.

De Business Unit Folies van Deschacht is gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal en folies voor bouw en industrie.  “Onze bedrijven zijn complementair en bieden elkaar toegevoegde waarde op het gebied van expertise en marktkennis, zegt Linsay Koyen, Business Unit Manager Folie bij Deschacht Plastics Belgium NV. “Onze klanten zullen daarvan profiteren”.

Deschacht is een Belgische distributeur gespecialiseerd in bouwproducten en -advies. Al meer dan 40 jaar levert het bedrijf riolerings- en afvoermaterialen, dak-, gevel- en isolatiematerialen en folies aan bouwprofessionals.

Deschacht heeft een ruim gamma van 15.000 artikelen waarvan de helft permanent op voorraad is. Het bedrijf heeft ook een eigen studiedienst en gespecialiseerde bouwteams die technische expertise en projectadvies leveren.

D&K Plastics is in 1999 opgericht te Antwerpen. Het levert stretchfilms en PE-folies voor bouw en industrie, en voor verpakkings- en beschermingsmaterialen. De onderneming is zowel nationaal als internationaal actief en heeft klanten in sectoren gaande van  transport & logistiek, tot voeding, bouw en bouwgroothandel.