Parcify bezorgt moeders warme Kerst

pakjesParcify zet in deze kersttijd zijn beste beentje voor. De Antwerpse start-up levert voor de organisatie van het Antwerpse OCMW, de vzw Binnenste Buiten binnengebrachte spullen af bij voornamelijk vrouwen die het moeilijk hebben. Nogal wat mensen geven graag speelgoed of kinderkleding aan kinderen en moeders die het kunnen gebruiken. Parcify zorgt ervoor dat de goederen tot bij de mensen geraken.

Parcify “ontzorgt” als start-up online shoppers als het gaat over de levering van hun aankopen. Via een app verbindt het bedrijfje zowel de afzender, de koerier als de ontvanger met elkaar. Hierbij staat het absolute gebruiksgemak voor de ontvanger voorop. “De magie” combineert een virtueel afleveradres met de ‘mobile deliveries’ zodat de gebruiker niet langer thuis moet wachten want het pakketje wordt aan hem persoonlijk bezorgd, waar hij zich op dat moment bevindt en wanneer hij het wenst. Het missen van een pakje behoort hierdoor tot het verleden. Parcify scoorde in dit opzicht bv. onlangs op Pukkelpop waar het verloren voorwerpen terug bezorgde aan de eigenaars.

De Antwerpse start-up wordt aangestuurd door Jonas Coenen, Patrick Leysen, Christophe Van Olmen en Bram Pieters.

Parcify heeft voor de kerstactie een makkelijke beleveringslijn uitgetekend:

* Stop het speelgoed, kleren of bruikbare spullen voor Binnenste Buiten in een doos.
* Ga naar de App store of Android Market en download de Parcify app
* Registreer jezelf in minder dan drie minuten en meld je pakje aan
* Parcify’s Little Helpers zorgen voor de rest

Nadat je je pakje hebt aangemeld, komen Parcify’s Little Helpers het pakje ophalen waar jij bent. Ben je op de parking van de supermarkt, thuis of bij de buren – dankzij de Parcify app vinden ze de weg naar jou en je goede hart.

De actie loopt nog tot 04 januari.