Patricia Ghering wordt de nieuwe algemeen directeur van het onderhoudsbedrijf Facilicom Group Belgium. De afgelopen 9 maanden was ze al interim-directeur. 

Patricia Ghering (50) studeerde commerciële economie en is sinds 2006 aan de slag bij Facilicom Group. De voorbije jaren was zij 9 jaar commercieel directeur van Gom Nederland. Gom is het onderdeel van Facilicom dat zich met schoonmaak bezighoudt.

Geert van de Laar, CEO Facilicom Group: “Het afgelopen half jaar heeft Patricia op een succesvolle wijze, op interim basis, leiding gegeven aan onze organisatie in België. Succesvol omdat zij collega’s weet te inspireren en onze dienstverlening naar opdrachtgevers op een hoger niveau weet te brengen door een klantgerichte aanpak met oog voor de toegevoegde waarde van facilitaire diensten voor de core business van onze opdrachtgevers”.

Facilicom België behoort tot de internationale Facilicom-groep, die van oorsprong Nederlands is. Intussen is hij naast België ook actief in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Aanvankelijk was het een schoonmaakbedrijf maar intussen zijn de activiteiten uitgebreid tot de sectoren horeca, beveiliging en zorg.

De totale groep stelt 32.000 mensen tewerk. In België zijn dat er ruim 5000 en een jaarlijkse omzet van meer dan 200 miljoen.