Philip Peeters (42) werd onlangs de nieuwe directeur van Ondernemingsplanwedstrijd Bizidee. Bizidee begeleidt start ups om hun zakelijke ideeën mee vorm te geven en uit te werken. Bizidee wordt ondersteunt door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. 

Samenwerken met ondernemers is de rode draad doorheen de loopbaan van Philip Peeters:  projectleider van een innovatieplatform voor artisanale bakkers bij VLAM, marketingdirecteur bij de Nederlandse Kamer van Koophandel en B-2-B verkoopdirecteur bij Roularta. Verder werkte Peeters als freelance trainer en consultant voor diverse corporates, voornamelijk in de foodsector. Hij behaalde een master in communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen en een executive master marketing aan Ehsal Management School. 

In zijn nieuwe functie als Bizidee-directeur wil Philip samen met zijn team en excellente partners een groeiplatform uitbouwen waar goede ideeën omgezet worden in concrete onderneminsgplannen. “Kapitaal en goede ideeën zijn er voldoende. Het is een kunst om de juiste ondernemers te vinden die toegevoegde waarde bieden.” stellen Philip Peeters en zijn collega bij Bizidee Daisy Baeten.