Philippe Geubels verdient aardige cent

geubels

Philippe Geubels is een fenomeen. Door de enen verguisd, door de anderen de hemel in geprezen. Altijd goed voor een schimpscheut, een plaagstoot. Soms net op de grens, maar kom. De komiek uit Boechout is vandaag een van de sterspelers op verschillende televisiezenders.

Dat tikt uiteraard aardig aan. De BVBA Philippe Geubels tekende in 2014 voor een bedrijfswinst van liefst 243.839 euro. Dat  was weliswaar een flink stuk minder dan in 2013 maar het kan niet altijd lachen zijn. Philippe Geubels zal er allicht geen boterham met choco minder voor gegeten hebben. Volgens het jaarrapport dat onlangs gedeponeerd werd bij de Nationale Bank bleef er onder de streep  immers nog altijd een winst van 152.296 euro over.

Uiteraard moet een stand-up comedian er vandaag  alles uit halen wat mogelijk is. Zeker omdat je in de televisiewereld en in de showbusiness heel snel opgebrand bent. De BVBA rond Geubels werd opgezet in 2009. Indien medebestuurder-secretaris Leen Corluy Philippe Geubels in de goede richting kan houden zullen ze binnen afzienbare tijd ongetwijfeld een mooi spaarpotje opgebouwd hebben. En wie weet zien ze bij de Colruyt nog wel iets in hun vroegere medewerker?