Antwerpen – Wie schrijft er nog met de hand in deze tijd van het toetsenbord? Blijkbaar nogal wat mensen deden het op 1 maart, Complimentendag. Pennenfabrikant Pilot had in vier grote Belgische stations een Pilot Wall neergezet waarop iedereen zijn complimentje kwijt kon. Zo ook in Antwerpen Centraal station.

#Happywriting voor een #happyworld

Er stond dus op de ochtend van 1 maart tussen zes en tien, ook een groot schrijfbord in Antwerpen-Centraal. Pilot had cadeautjes klaar voor al wie even de moeite deed om iets neer te pennen voor een vriend of vriendin, broer of zus, collega …, een leuke manier om complimentjes te delen. Want Complimentendag, zegt Pilot, is de perfecte gelegenheid om die ene speciale persoon in de bloemetjes te zetten. Lekker old school, maar niets zo leuk als een persoonlijk, zelf geschreven berichtje.

De reden voor deze actie rond Complimentendag is Pilots motto: #happywriting. Dat is plezier beleven aan schrijven, tekenen en kribbelen. Maar ook iemand een plezier doen, je appreciatie delen via handgeschreven kaartjes.

Over Pilot

Pilot is van oorsprong een Japanse schrijfwarenfabrikant. Met al 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van pennen, is het bedrijf intussen opgeklommen naar de tweede plaats op wereldniveau. Onder het motto #happywriting ontwikkelde Pilot een pen voor ieders hand. De rode draad bij Pilot? Innovatie! Hun onderzoeken leverden al nieuwe vloeibare inkten, gel inkten en de populaire uitwisbare FriXion inkt op. Daarnaast zet Pilot zich volop in voor milieubehoud door pennen te vervaardigen uit gerecycleerd plastic. #Happywriting voor een #happyplanet!