Plastiek Van Wauwe, handelaar in kunststofmaterialen voor bouw en industrie, opende recent een extra afhaalpunt in de Prins Boudewijnlaan in Kontich. Op die manier kunnen klanten die uit het zuiden komen de drukke zones in Antwerpen vermijden. Met deze extra vestiging wil Plastiek Van Wauwe een bijdrage leveren aan de oplossing van de mobiliteitsproblemen in en rond Antwerpen. De stad Antwerpen verleende inhoudelijke en financiële steun aan dit project.

Na Deurne, Lubbeek en Schoten is het afhaalpunt in Kontich inmiddels het vierde afhaalpunt van Plastiek Van Wauwe. Zo wil de handelaar het aantal klantverplaatsingen verschuiven van de hoofdzetel in Deurne naar de nieuwe afhaalpunten.

Zaakvoerder Amand Huylebroeck van Plastiek Van Wauwe: “We leveren niet alleen het juiste product, maar zetten ook sterk in op klantenservice. De fileproblemen en het bijhorende tijdverlies aanpakken, is voor ons dan ook evident. De extra afhaalpunten brengen ons dichter bij onze klanten uit de noord- en zuidrand”.

“Slim naar Antwerpen draait om oplossingen en alternatieven om de file te vermijden en de mobiliteit in en rond Antwerpen te verbeteren. Dit project van Plastiek Van Wauwe past daar helemaal in” zegt Luk Lemmens, gedeputeerde voor mobiliteit, die de officiële inhuldiging op zich nam.

Slim naar Antwerpen is een initiatief van de stad Antwerpen dat zich inzet voor de bereikbaarheid in en rond de stad, als reactie op de grote Antwerpse infrastructuurwerken.