BERCHEM – Poole & Lockhart brengt een internationaal schoenenconcept naar ons land. Na New York, Londen en Parijs kunnen herenschoenen nu ook in Berchem op een VIP-schoenservice rekenen.

Meer en meer mannen willen zich onderscheiden van de massa die sneakers draagt. Dat doen ze door kwaliteitsvolle lederen schoenen aan te schaffen. Die vereisen natuurlijk de nodige zorg. Reden genoeg voor Raphaël van den Poel, fervent liefhebber van de betere schoen, om onder de naam Poole & Lockhart een VIP-schoenservice op te starten.

“De VIP-schoenservice is een exclusieve dienst voor de gepassioneerde schoenliefhebber die zijn geliefde schoenen een gespecialiseerde VIP-behandeling wil laten ondergaan. Tot op heden werd die enkel in grote, internationale metropolen aangeboden”, klinkt het bij Raphaël van den Poel. “Maar voortaan kan de broodnodige, verjongende behandeling voor de betere schoen dus ook in en rond Antwerpen.”

Vakmanschap

Poole & Lockhart bespreekt samen met de klant de behandeling die de schoenen nodig hebben. Dat kan gaan van een verfijnde glaçage tot een gepersonaliseerde patinage. “We werken met natuurlijke producten. Het traditionele vakmanschap zorgt voor het uiteindelijke resultaat.”

Enkele dagen later kunnen de schoenen weer worden opgehaald. Gaat het om meerdere paren, dan kan het Berchemse bedrijf de schoenen zelf terugbrengen.