AARTSELAAR – Protime heeft recent OnlineWerkrooster, de specialist in personeelsplanning voor horeca en retail uit Balen, overgenomen. Het bedrijf uit Aartselaar versterkt zich zo op het gebied van flexibele online planning.

Protime maakt deel uit van de SD Worx groep en focust zich op workforce managementoplossingen. Het bedrijf versterkt met de overname zijn marktaandeel in het kmo-segment van de horeca- en retailsector waar OnlineWerkrooster een sterke positie inneemt. Protime wint zo terrein op vlak van flexibele online planning. Klanten van OnlineWerkrooster kunnen nu naast flexibele planning profiteren van het volledige spectrum aan HR-oplossingen dat Protime biedt.

Peter s’Jongers, ceo Protime: “Wij kunnen gebruikmaken van hun kennis rond planning, en zij profiteren van onze internationale voetafdruk. Bovendien behoudt ieder zijn eigenheid. Alleen zullen we samen sterker staan.”

Nick Geys, zaakvoerder en co-founder OnlineWerkrooster vult aan: “Met deze stap verzekeren wij onze toekomst als bedrijf. Wij hebben een partner gevonden die ons organisatorisch en financieel kan ondersteunen om nog sneller te groeien. Protime is voor ons een springplank om ons product over de grens aan te bieden.”

Protime werd opgericht in 1995 en is marktleider op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en online samenwerken. Het bedrijf is al 6 jaar op rij een Great Place to Work en sinds dit jaar ook een Best Managed Company. De organisatie telt ruim 250 werknemers en heeft naast de vestiging in Aartselaar ook filialen in Namen, Waddinxveen, Frankfurt, Capellen, Parijs en Manchester.