Protime passeert kaap van 20 miljoen

peterMet een geconsolideerde omzet over het afgesloten boekjaar van meer dan 20 miljoen euro blijft Protime fors doorgroeien. Het bedrijf uit Aartselaar werft daarbij onafgebroken extra mensen aan. De groep zet vandaag al meer dan 160 mensen aan het werk in zijn onderscheiden vestigingen in Aartselaar, Namen, Rotterdam, Parijs en Frankfurt. Volgens bedrijfsleider Peter s’Jongers komen er ook dit jaar nog minstens 35 medewerkers bij. Het Antwerpse groeibedrijf heeft zijn personeelsbestand op die manier sinds 2010 verdubbeld.

Protime biedt oplossingen voor personeelsplanning en tijdregistratie en zet hard in op de flexibilisering van arbeid. Zo koos recent de Stad Antwerpen om in zee te gaan met Protime bij een project waarbij het tijdsbeheer vereenvoudigd en gemoderniseerd wordt. Flexibiliteit en resultaatssturing worden daarbij de sleutelbegrippen.

Precies omdat moderne HR steeds meer rekening moet houden met wisselende arbeidssituaties moet het dan ook niet verbazen dat het sociaal bureau SD Worx enkele jaren geleden een 50%-participatie nam in het bedrijf van s’Jongers. SD Worx kan het bedrijf op die manier verder aansturen.

Protime telt heel wat indrukwekkende namen onder zijn klantenbestand: zo Ter Beke, Holiday Inn, Hansen Transmission, Dockx Group, ArcelorMittal, Crown Plaza, Mercator enz.

Protime werd driemaal op rij verkozen tot Great Place to Work en is ook één van de Antwerpse Trends Gazellen.