Qualivino lanceert magazine

wijnQualivino is een bekende wijngroothandel langs de Antwerpsesteenweg in Lier. Het bedrijf is al meer dan 60 jaar actief op de markt en heeft zich al die tijd sterk geprofessionaliseerd. Met de uitgifte van een eigen magazine Most wil Qualivino zijn klanten nog sterker aan zich binden.

Qualivino trok enkele tijd terug een nieuwbouw op langs de invalsweg naar Lier en heeft met zijn eigen proeflokalen, zijn magazijn en zijn winkel een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd. Patrick Somers, Marie Jacqmain en hun zoon Olivier Verhelst hebben op die manier een heel eigen markt opgebouwd. Qualivino heeft vandaag meer dan 500 verschillende wijnen in stock en fungeert niet enkel als groothandel maar ook als winkel voor individuele klanten.

Om die markt nog sterker te onderbouwen heeft zoon Olivier Verhelst nu ook een eigen magazine gelanceerd, Most. Daarin gaat het niet enkel om de verschillende wijnen die Qualivino in voorraad heeft. Het is er tevens om te doen de klanten meer informatie over de aangeboden flessen aan te bieden. Verder tips om meer te genieten van een wijn. Er werden reportages bijeengeschreven over de verschilllende wijnstreken in Frankrijk, de wijnboeren enz.

Het magazine zal gelanceerd worden naar aanleiding van de proefdagen op 19/20 maart e.k.