102.500 euro, dat is het recordbedrag dat de gasten tijdens het galadiner van Antwerp Diner, in de Napoleonzaal in Schelle, inzameldenl. De opbrengst van de benefietavond gaat naar drie goede doelen in de strijd tegen aids en HIV.  

De opbrengst van het benefietevenement is integraal bestemd voor Sensoa, Het Instituut voor Tropische geneeskunde en Tomorrow4isibani: drie organisaties die instaan voor onderzoek en preventie van aids en hiv en het onderwerp bespreekbaar maken. Het kunstwerk van Delphine Boël dat Antwerp Gallery veilde, was goed voor 19.000 euro.

Na een uitgebreide receptie konden de aanwezigen genieten van een heerlijk vijfgangendiner, verzorgd door topchefs en de studenten van de PIVA hotelschool. Achter het fornuis: Nick Bril van The Jane, Vadim Vesters en Matthias Jacobs van Black Smoke, Wouter Keersmaekers van De Schone van Boskoop, Francesco de Candia van Francesco & Julia, Bert Jan Michielsen van The Butchers Son, Olivier De Vinck van Kommilfoo, Dennis Broeckx van Epicerie du Cirque, Ingrid Neven van Pazzo, Luc Godon en Mark Greveling van PIVA, Marcus Verret van M&M Culinaria en Gerard Spuessens. Luk Dickens van The Butcher’s Son was sommelier van dienst en serveerde passende wijnen en bieren. 

Verschillende artiesten zorgden voor live entertainment. Grote kleppers – en een absolute verrassing voor het publiek – waren Bart Peeters en Soulsister.

Hoogtepunt van de avond was de Antwerp Diner Tombola waarvoor heel wat bedrijven veel inspanningen hebben geleverd. Onder toeziend oog van een gerechtsdeurwaarder werden schitterende prijzen verloot. Elk lot gaf recht op een prijs.Tussen de hoofdprijzen zat onder andere een verre reis naar een exotische bestemming geschonken door Footprints uit Wilrijk, een onafhankelijke Belgische touroperator voor luxueuze reizen op maat van de klant.