Recrewtment wil nog verscheidene kantoren openen

tokeRecrewtment groeit als nieuw gelanceerd uitzend- en rekruteringsbureaa razendsnel door. Het bedrijf profiteert daarbij kennelijk van de trend naar meer flexibilisering in de arbeidsmarkt. Vooral veel jongeren geven er de voorkeur aan om flexibele jobs op te nemen. In de afgelopen maanden opende Recrewtment drie kantoren in het Antwerpse. Het bedrijf zwermt nu ook uit naar Brussel.

Recrewtment werd opgericht in september jl. 2015. Binnen de Multi Masters Group ging de onderneming niet enkel werken voor zusterbedrijven binnen de onderneming. Er werd ook vrij snel geopereerd binnen de ruime markt.  Na de twee afdelingen in Antwerpen en de eerste ‘inhouse vestiging’ in Merksem opende Recrewtment onlangs in Brussel een vierde vestiging.

Gedelegeerd bestuurder Andreas Pfeffer: “We waren er rotsvast van overtuigd dat er in België ruimte was voor een innoverende en vernieuwende speler op de rekruteringsmarkt. Een uitzendkantoor dat de nadruk legt op waar het binnen HR volledig om draait: de mensen! Onze crew staat daarbij centraal, want onze dienstverlening naar bedrijven en kantoren toe is afhankelijk van hun talent en inzet. ‘Futureproof no nonsense HR’ is onze slogan. Wij bieden geen ingewikkelde strategie of verkoopmodellen aan, wel concrete en duurzame oplossingen voor kandidaten en bedrijven.”

Recrewtment moet het vooral hebben van zijn “service op maat.” “Elke dag gaan honderden werknemers aan de slag via Recrewtment en daar zijn we bijzonder trots op. De gedrevenheid en de betrokkenheid van onze collega’s zijn onze sterkste troeven en zullen ook bij toekomstige aanwervingen een hoofdrol spelen.”

De toekomstplannen van Recrewtment zien er veelbelovend uit. “Gedreven door het enthousiasme van onze klanten mikken we ook in de tweede helft van 2016 op een stevige groei. We willen dit jaar nog enkele kantoren openen. Daarvoor zijn we op zoek naar gedreven collega’s die een passie hebben voor HR en zich als een vis in het water voelen in een prettig gestoord team.”

Recrewtment maakt deel uit van de Multi Masters Group, een dochteronderneming van de Franse groep Samsic.

Foto: Toke en Thaïni, twee enthousiastelingen binnen de ploeg van Recrewtment.