Om sollicitanten vanuit mobiliteitsoverwegingen beter tegemoet te komen, opent Regis Consult – met hoofdkantoor in Wommelgem en tweede vestiging in Zwijnaarde – een derde kantoor in Geel. De uitbreiding brengt ook een nieuwe structuur met zich mee, nl drie expertise business units: Bouw & Infrastructuur, Industrie & Energie, Productie & Onderhoud.

Managing director Koen De Clerck: “Onze klanten vertrouwen ons met de eerste selectie van kandidaten. Dat betekent ook dat sollicitanten een eerste gesprek met een van onze consultants voeren.”

Doelbewuste keuze

Regis Consult, rekruteringsbureau voor ingenieurs en technisch hoogopgeleide experts, kiest  doelbewust voor Geel om zijn derde kantoor vanaf 1 december te huisvesten.
“Vaak is een sollicitant nog aan het werk bij een andere werkgever en is het moeilijk om zich te verplaatsen. Om dichter bij onze sollicitanten en klanten te zijn, hebben we gekozen om een extra vestiging te openen in Geel dat vlot bereikbaar is vanuit de Kempen en Limburg”, kadert Koen De Clerck.
Het nieuwe kantoor is een co-working office, gelegen vlakbij de Westelijke Ring en Thomas More Geel. Regis Consult zal een eigen kantoor hebben en kan gebruik maken van de talrijke vergaderruimtes.

10-jarig jubileum

De opening van het derde kantoor symboliseert tevens de groei die Regis Consult de voorbije tien jaar heeft doorgemaakt. Van een klein team met enkele trouwe projectmedewerkers is het bedrijf dat in 2007 werd opgericht, uitgegroeid tot een team van 14 collega’s en een 60-tal projectmedewerkers.

Drie business units

Door de uitbreiding naar het kantoor in Geel heeft Regis Consult ook drie business units in het leven geroepen volgens zijn drie grootste expertises: Bouw & Infrastructuur, Industrie & Energie en Productie & Onderhoud. Zo behouden klanten en sollicitanten een vast aanspreekpunt binnen de organisatie.