Antwerpen – Donderdag 18 januari opent Regus officieel haar gloednieuwe vestiging in Antwerpen. Het business center bevindt zich aan de rand van de haven in Port Atlantic House aan de Noorderlaan, dichtbij het centrum van Ekeren.

William Willems, algemeen directeur van Regus België: “Met dit vijfde center in Antwerpen richt Regus zich op bedrijven in logistiek, transport en havengebonden diensten.”

Reeds vijfde Regus-center in Antwerpen

De afgelopen vijf jaar verviervoudigde het aantal Belgische Regus centers van 8 naar 32. In Antwerpen alleen al, opende Regus eind 2016 een center in het Centraal station en eind vorig jaar één aan de Lange Lozanastraat. Nu dus ook aan de Noorderlaan.

Op een oppervlakte van iets meer dan 2.000 m2 heeft Regus Antwerp Port Atlantic House zes vergaderzalen die elk voorzien zijn van de laatste technologieën en 67 kantoren die samen plaats bieden aan 194 mensen. In het gebouw is “Bistro ahAA!” ondergebracht dat dagverse maaltijden serveert. Net zoals elk Regus-center biedt ook deze vestiging een breed aanbod van diensten aan.

De drie eerste klanten die in het nieuwe Regus center hun intrek nemen, zijn: Sparks Marine en Cargo, business development consultancy Aangenaam en schuldbemiddelingskantoor Buropas.

En er zijn al nieuwe plannen

Het vijfde center is nog maar pas geopend, en Regus heeft alweer uitbreidingsplannen in Antwerpen.
“Regus heeft nu vijf centers in Antwerpen en er zijn al concrete plannen voor een zesde in Post X in Berchem”, zegt William Willems.