ANTWERPEN/BERCHEM – In augustus is het puffen geblazen voor studenten. Niet alleen omwille van de herexamens, maar deze keer ook door het warme weer. Om de studenten te steunen in deze periode, stelt flexwerkaanbieder Regus zijn 5 business lounges in Antwerpen en Berchem gratis voor hen open.

Tot en met 31 augustus kunnen studenten gratis gebruikmaken van de Regus business lounges. Daar kunnen ze zich op weekdagen tussen 9 en 17 uur professioneel voorbereiden voor hun herexamens. Alle locaties beschikken over airconditioning en wifi. Verder is er gratis water, koffie en thee voorzien.

William Willems, algemeen directeur Regus België: “Met dit coole initiatief steken we de studenten een hart onder de riem door hen te laten studeren in één van onze werkpleklocaties. Anderzijds willen we hen laten kennismaken met onze flexibele werkplekken.”

Het Belgische Regus netwerk telt 37 locaties. In Antwerpen kunnen de studenten terecht in de Pelikaanstraat in Regus Express Antwerp Railway Station Center, in de Quellinstraat in Regus Antwerp City Center, in de Lange Lozanastraat in Regus Antwerpen Harmonie en in de Noorderlaan in Regus Antwerpen Haven Atlantic House Center.  Ook in de Uitbreidingstraat in Regus Antwerp Berchem Station Center staan de deuren de komende weken wagenwijd open voor de blokkende jongeren.