aquatopiaHet Radisson Blue Hotel aan het Antwerpse Astridplein wordt begin 2017 grondig gerenoveerd. Alle slaapkamers en publieke ruimtes, inclusief restaurants, bar en meeting rooms worden grondig vernieuwd. Het is de bedoeling dat het Radisson Blu hotel zich aan de top van de Antwerpse hotels positioneert. Op dezelfde locatie volgt in april 2017 ook de heropening van het Congrescentrum als de grootste congreslocatie in België.

Aquatopia zal sluiten op 5 januari 2017. Reden hiervoor is een terugval in de bezoekersaantallen, meldt de directie. Aquatopia is een overdekt aquarium, gelegen aan het Astridplein. Het behoort tot dezelfde groep als het Radisson Blue Hotel.  “Op 5 januari zal Aquatopia sluiten”, zegt Jacqueline Struik, general manager van het Radisson Blu Astrid Hotel.

Aquatopia wordt vervangen door een nieuwe “grote toeristische attractie”, zegt Struik. “Er lopen finale onderhandelingen met andere investeerders.” Intussen wordt “een duurzame oplossing” gezocht voor alle dieren. En voor de acht vaste medewerkers wil Astridplaza NV “de gevolgen zo veel mogelijk verzachten”.

Astridplaza NV beheert het Radisson Blu Astrid Hotel, het Park Inn by Radisson Hotel en Aquatopia, gelegen op het Koningin Astridplein in Antwerpen.

meer info over aquatopia op http://www.aquatopia.be/