de-kleine-zavelHet Antwerpse restaurant De Kleine Zavel is uitgeroepen tot ‘Best Allround Restaurant 2016’. Het haalt zo voor het tweede jaar op rij de Horeca Award binnen, zowat de Oscar onder de restoprijzen. Zaakvoerder Jeremie Landweer mocht maandag opnieuw de trofee de lucht in steken tijdens het prestigieuze gala van de Belgium Hospitality Awards in San Marco Village in Schelle.  

De Belgium Horeca Awards en de Belgium Retail Awards vormen samen de Belgium Hospitality Awards. De onderscheidingen willen met de erkenning de horeca-en retailsector een steuntje in de rug en een hart onder de riem steken.  De Belgium Hospitality Awards waren al toe aan de negende editie.  

De Kleine Zavel uit de Stoofstraat in Antwerpen volgt zichzelf op in de categorie van de Belgium Horeca Awards als Best Allround Restaurant 2016. “Nooit verwacht dat we hierin een tweede keer zouden slagen”, reageert zaakvoerder Jeremie Landweer, die sinds  2014 aan het roer van de Kleine Zavel staat. “We hebben er met heel onze ploeg afgelopen jaar keihard voor gewerkt.  Deze award krijgt een mooi plekje in De Kleine Zavel. De ideale motivatie om met z’n allen zo verder te doen. Elke dag weer opnieuw.”  Jeremie Landheer is recent ook nog aangesteld tot Zucsu-ambassadeur van Vlaanderen (diabetes-vriendelijke restaurateurs).

meer op http://www.dkz-group.be/