Ritmo zoekt studenten voor vakantiejobs

ritmoHet uitzendbedrijf Ritmo oriënteert zich specifiek naar studenten. In het hart van de Antwerpse studentenbuurt, in de Lange Sint Annastraat opende de groep daarom een tijdelijk student pop-up kantoor. Ritmo biedt er vakantiejobs aan in verscheidene sectoren. In de Zoo bv.

Ritmo heeft zich als uitzendbedrijf steeds heel doelgericht georiënteerd op nichemarkten. Maritieme jobs in de haven bv., jobs in de onderhoudssector, in de logistiek, in contact centers. Die strategie heeft vruchten afgeworpen en de expansie van de afgelopen jaren onderbouwd. Ritmo werd opgericht in 1987 (!) door Bea van Valkenburg en Mili Van Hunsel en telt onderhand al 16 kantoren en 4 full time houses. Vanuit de Kipdoropvest werd uitgezwermd over de hele brede regio van Boom tot Mortsel, Beveren-Waas, Wilrijk, Mechelen enz.

Die doelgerichte strategie naar nichemarkten toe werd bv. ook duidelijk met de oprichting in 2011 van Ritmo Art, een uitzendkantoor dat zich heel concreet richtte naar artiesten en kunstenaars. Die hebben nu eenmaal een heel eigen leefwereld en het komt erop aan die specifieke modaliteiten rond uitzendwerk in de amusementswereld goed te beheersen.

Het student pop-up kantoor is binnen die nichestrategie een nieuw initiatief. Nogal wat studenten willen tijdens de zomermaanden al eens een vakantiejob uitoefenen. Ritmo biedt hen daartoe faciliteiten aan. Een van de ondernemingen die bv. precies die studenten zoekt is de Antwerpse zoo. De zoo laat in dit opzicht het initiatief om studenten te recruteren helemaal aan Ritmo. Ook verscheiene zomerfestivals zijn overigens nog altijd op zoek naar kandidaat-werknemers.

Alle studenten die op zoek naar een leuke vakantiejob zijn dan ook op afspraak welkom aan de Lange Sint Annastraat Geïnteresseerden kunnen hun CV sturen naar student@ritmo.be.

Verwant en interessant: