Thibaut Pauwels

Thibaut Pauwels

Midden 2015 lanceerde One Touch hét online platform Salino.be dat een overzicht biedt van de mooiste eventlocaties in Vlaanderen. Op zoek naar de perfecte vergaderzaal voor je volgende meeting? Of de feestzaal die zich perfect leent tot een speciale gelegenheid? Bij Salino.be vind je gegarandeerd de ideale zaal.

Intussen kende Salino.be een fantastische start en konden reeds duizenden bezoekers en feestlocaties met mekaar in contact gebracht worden. Daarom introduceerde One Touch deze week een geheel vernieuwde versie van Salino.be. Naast feestlocaties kun je er nu ook de beste eventplanners, foodtrucks en cateraars in Vlaanderen ontdekken. Deze categorieën zullen in de toekomst nog verder uitgebreid worden naar de verschillende sectoren van de event markt. Op die manier vind je gemakkelijk wie of wat je zoekt om de organisatie van een event te starten, zodat je kunt focussen op de écht belangrijke zaken.

One Touch, gevestigd in Antwerpen, werd opgericht in 2011, maar de activiteiten werden pas echt opgestart in 2013 met de lancering van Relaxy.be het platform voor privé sauna’s, publieke sauna’s en wellness overnachtingen.
In 2016 verwacht One Touch een groei van 40% verwacht ten aanzien van vorig jaar.

“Salino.be werd erg goed onthaald bij de event locaties in Vlaanderen. Daarnaast merkten we dat er vanuit de andere segmenten in de event sector ook vraag was naar een dergelijk platform. Deze zomer beslisten we dan ook om ons concept uit te breiden en de volledige event sector te bundelen op één platform. Onze bezoekers zullen in de toekomst hun volledige event op Salino.be kunnen plannen”, zegt Thibaut Pauwels.