GATE15, het studentenportaal in Antwerpen, organiseert voor het derde jaar op rij STUDY360. Vanaf 11 december kunnen studenten op 20 unieke en atypische pop-uplocaties van Antwerpse organisaties en bedrijven terecht om samen te studeren.

Het zijn bovendien erg aantrekkelijke locaties: ze hebben een bijzonder uitzicht over de stad of zijn studieplekjes die op een andere uitzonderlijke manier het studiewerk bevorderen. 

GATE15 vond 20 organisaties en bedrijven bereid hun deuren voor de studenten open te zetten tijdens de blokperiode. Dat levert in totaal meer dan 600 studieplekken op, een recordaantal sinds de start van het project. 

Locaties waar de studenten terecht kunnen zijn o.m.de foyer van de Bourlaschouwburg, het Havenhuis, het MAS, het letterenhuis, Den Bell, enz.

Studeren in zorgcentra

Alle studieplekken beschikken over gratis wifi en stroompunten. Op sommige plekken worden de studenten extra-verwend met ontspanningsmogelijkheden, thee, water, gezonde snacks en hoofdtelefoons. 

Om te kunnen studeren op één van deze toplocaties moeten studenten zich slechts eenmaal registreren via de website www.study360.be. Met deze unieke code kunnen ze de hele blokperiode op elke locatie inloggen. Op de site zelf kunnen ze eenvoudig en snel live zien hoeveel plekken er nog vrij zijn per locatie. 

Maar er is meer: Zorgbedrijf Antwerpen biedt studenten ook een blokplek aan in dienstencentra en woonzorgcentra verspreid over de stad. Op die plekken zijn zeker senioren aanwezig die de studenten graag be(groot)moederen!