Saskia Kinds weg bij USG Professionals

saskiaSaskia Kinds is opgestapt bij USG Professionals.  Meningsverschillen tussen haar en het uitzendbedrijf hebben tot de breuk geleid. In de komende maanden neemt ze nieuwe initiatieven in de wereld van HR en technologie.

Saskia Kinds had een sterke reputatie in de ICT-wereld. Bij USG Professionals, een dochter van USG People bouwde ze de technologiedivisie in enkele jaren uit tot een sterke steunbeer onder de groep. USG Professionals zet vandaag zo’n 500 mensen aan het werk. Ze werkte voorheen bij Randstad, Nieuw Interim en Keppel Seghers.

USG People
levert gespecialiseerde arbeidsmarktdiensten voor de algemene HR-wereld, gespecialiseerde sectoren, professionele detachering, projecten, HR-services en customer care. Het bedrijf aan de Antwerpse Frankrijklei heeft een sterke marktpositie in de HR-markt. Met USG Professionals had Saskia Kinds het label ook in de technologiemarkt verankerd. In die mate dat  het tijdschrift Data News Saskia Kinds drie keer uitriep tot ICT-woman of the year. Ze was tevens actief  binnen de werkgeversfederatie Agoria en bij verscheidene andere organisaties.

Saskia Kinds zat kennelijk niet langer op één lijn met haar bedrijf. Waarop ze beslisten om uit elkaar te gaan. Ze blijft evenwel actief binnen de sector. Ze zou er oa. aan denken om startups te gaan begeleiden.