Marc Verschuren, oprichter-eigenaar Sofacompany

Marc Verschuren, oprichter-eigenaar Sofacompany

Zaterdag 3 december opent de eerste Belgische showroom van de Nederlandse online meubelwinkel Sofacompany in The Lofthouse op de Oude Leeuwenrui 7 in Antwerpen.

Samen met zijn Scandinavische partner beheert de oprichter en eigenaar van Sofacompany Nederland, Marc Verschuren, zelf het volledige proces van ontwerp en productie tot aanlevering, waardoor het bedrijf scherpe prijzen kan hanteren.

 

 

Dat Antwerpenaren dol blijken te zijn op Scandinavisch design, had Verschuren al snel door.
Hij besloot daarom zijn activiteiten over de landgrenzen heen uit te breiden.

“Naast de vele bestellingen die wij binnenkrijgen vanuit Antwerpen, merken wij ook dat de Belgen vaak een weekendje Nederland boeken om onze designs te bezichtigen in Amsterdam of Arnhem. Met de opening van onze showroom willen we hen dan ook enerzijds de afstand besparen, en anderzijds persoonlijk advies op maat aanbieden”, zegt Marc Verschuren.

In de spiksplinternieuwe winkel wordt minimalistisch Deens interieurdesign aangeboden; sofa’s en stoelen tegen betaalbare prijzen. Zo is er de Infinite Collection waarbij Deense designers van Sofacompany aan de slag gingen met onbehandeld leer en rauwe stoffen van de hoogste kwaliteit.