HR-dienstenverlener SD Worx heeft een partnerschap gesloten met informaticabedrijf SAP voor de verkoop, verdeling en implementatie van de HR cloudsoftware SAP Successfactors.

Met deze toepassing kan de SAP-software worden verbonden met de loonmotor van SD Worx. Organisaties kunnen zo via één contract en vanuit één pakket hun volledige HR organiseren, inclusief hun loonadministratie.

 

SD Worx verbindt vandaag al voor een tiental klanten SAP Successfactors met zijn loonmotor. Het bedrijf wil nu een stap verder zetten in de integratie en organisaties een gestandaardiseerde end-to-end oplossing aanbieden, aangepast voor de Belgische markt. Het combineert hierbij de knowhow van Flexso, al jaren een vertrouwde speler in digitale HR transformatie met SAP SuccessFactors, met zijn kennis van de Belgische loonadministratie.

Administratieve lastenvermindering

“Als klant van zowel SD Worx en Flexso, zien wij een nauwere samenwerking tussen beide organisaties graag tegemoet. Een optimale integratie tussen beide systemen ontzorgt onze administratie en laat ons toe te focussen op de toegevoegde waarde van HR. We zijn ervan overtuigd dat met dit aanbod ons vertrouwen in SD Worx en Flexso bevestigd wordt”, zegt Danny Carels, HR Services Manager bij Terumo Europe.

“We zijn zeer verheugd met de uitbreiding van ons partnership met SD Worx” zegt Alain Georgy, Managing Director SAP BeLux. “De klanten van SD Worx zullen erg veel baat hebben bij het gebruik van SAP SuccessFactors. Het is niet alleen de enige cloud-gebaseerde HR-oplossing in de sector die uitgebreide en geïntegreerde Core HR-mogelijkheden biedt, SAP SuccessFactors is in de eerste plaats ontworpen om ondernemingen te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in het personeelsbeleid.”