HR-dienstverlener SD Worx kreeg een bekroning voor ‘Customer Experience’ in de eerste editie van de Corporate IT Awards. SD Worx won in de categorie Customer Experience met zijn Bedrijfsleidersservice.

Hiermee kunnen boekhouders simulaties maken om o.m. het salarispakket van bedrijfsleiders te optimaliseren. Daarnaast automatiseert de toepassing de hele administratieve stroom, van indiensttreding tot verloning.

Administratieve processen worden sterk vereenvoudigd en helpen op die manier boekhouders om tijd te winnen. SD Worx ontwikkelde de toepassing samen met Xerius, Digit, Codabox, Foxtail en Sodeco. Van bij de start werden er boekhouders betrokken bij de ontwikkeling van het systeem. Op die manier sluit het precies aan bij wat de doelgroep verwacht. Sinds de lancering werden al meer dan 11.600 payroll simulaties
uitgevoerd.

Ronald Aka van boekhoudkantoor AKA Fiducia nam deel aan het proefproject: “Er bestonden al tools voor berekeningen, maar die hadden minder opties om simulaties en fiscale optimalisaties uit te voeren”.

Rik Vanroelen, CIO van SD Worx is vanzelfsprekend verguld met de toegekende bekroning. “Deze award motiveert ons om te blijven investeren in IT-applicaties ten dienste van onze klanten,” zegt hij.

 

De Corporate IT Awards werden dit jaar voor het eerst uitgereikt, ter afsluiting van de CIO Leadership Summit. Driehonderd CIO’s of ‘Chief Information Officers’ en IT professionals kwamen samen om de nieuwste digitale trends te bespreken en de manier om die in te schakelen in de ondernemingen. De jury selecteerde een winnaar in vier categorieën, waarvoor telkens vier tot vijf bedrijven genomineerd waren: Customer Experience, Organisational Effectiveness & Performance, Intelligent Enterprise en Digital Workplace.