Het Antwerpse kantoor van Secretary Plus verhuist naar een nieuw pand. Het nieuwe adres wordt Berchemstadionstraat 76, 2600 Antwerpen.

Secretary Plus is een HR-kantoor dat al meer dan twintig jaar gespecialiseerd is in de recrutering van meertalige assistants en kantoorpersoneel.  Het bedrijf beschikt over zowel  online als offlinekanalen en het heeft in België een uitgebreid kantorennetwerk.

Secretary Plus is van Nederlandse origine. In 1990 werd daar het bedrijf Secretaresse Plus opgericht, dat bij de recrutering van personeel meer rekening wilde houden met veranderende werkomstandigheden zoals meer flexibilisering.  1993 richt Secretaresse Plus een dochteronderneming op in België: Secretary Plus. Nog een aantal jaren later worden er ook vestigingen opgericht in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje.

Secretary Plus wil een eigen stijl aanhouden, rustig,  zonder schreeuwerige uithangborden, gecombineerd met een stijlvol onthaal. Sinds 2001 maakt Secretary Plus Management Support deel uit van een sterke internationale groep: USG People, die is genoteerd op de effectenbeurs Euronext Amsterdam.

In 2005 verdubbelt de groep in omvang na de overname van Solvus Resource Group. USG People wordt nummer twee in België en nummer vijf in Europa. De groep biedt een waaier aan HR-diensten. Het internationaal actieve Secretary Plus is een typisch voorbeeld van deze gespecialiseerde dienstverlening.