Cybercriminaliteit kent geen grenzen dus moet de bestrijding daarvan ook wereldwijd worden aangepakt. SecureLink, de grootste onafhankelijke cybersecurity provider van Europa, met zetel in Wommelgem, opent daarom een Cyber Defense Center in China.

SecureLink wil hiermee inspelen op de vraag van zijn internationale klanten om ook in het verre buitenland een beroep te kunnen doen op de kwaliteit van beveiliging die ze in Europa hebben.

Wereldwijd is er een snelle groei van wetten en regels met betrekking tot cyberbeveiliging en gegevensbescherming. Ook in China. Om aan internationale klanten die in China zaken doen de nodige service op dat vlak te kunnen bieden opent SecureLink een Cyber ​​Defense Center (CDC) in de Chinese stad Shanghai.

Secure Link wil over de hele wereld dezelfde kwaliteit bieden

Het CDC is gebaseerd op geavanceerde technologie, aangedreven door oplossingen die artificiële en menselijke intelligentie combineren.

“Dit is een mijlpaal voor ons én voor onze internationale klanten. Nu kunnen we hen dezelfde kwaliteit en flexibiliteit bieden die ze in Europa gewend zijn”,  zegt Marco Barkmeijer, CEO SecureLink.

“ Op basis van de data die we dagelijks zien, leren en verbeteren we constant. Met deze nieuwe bron van informatie kunnen we diensten van een nog hogere kwaliteit leveren. SecureLink verbindt er zich toe om de business van onze klanten veilig te stellen, zowel vandaag als morgen”, besluit Marco Barkmeijer.