Antwerpen –  Sentiance, een globale leider in Artificial Intelligence (AI) technologie voor gedragsinformatie op basis van sensorgegevens, en Plug and Play (PNP), ’s werelds grootste open innovatieplatform met hoofdkantoor in Sillicon Valley, kondigden begin deze week aan samen de Chinese markt te veroveren.  

Door het aangaan van dit partnership krijgt Sentiance vaste voet op Chinese bodem. Zo kan het met PNP een gezamenlijk aanbod ontwikkelen voor de Chinese markt die enorme kansen biedt. PNP China, zal haar uitgebreid netwerk in de private en publieke sector openstellen en toegang verlenen tot bijkomend kapitaal.

Dr. Shawn Chen, mede-oprichter van PNP China is bijzonder opgetogen met de samenwerking: “Het is voor mij een groot genoegen te mogen aankondigen dat PNP en Sentiance gezamenlijk naar de Chinese markt trekken. Wij zijn ervan overtuigd dat de geavanceerde technologie van Sentiance in China breed kan toegepast worden, vooral binnen mobiliteit, smart cities, commercieel vastgoed en de verzekeringssector. Samen willen wij een nieuw perspectief brengen in dataverwerking, en bedrijven helpen om hun klanten beter te begrijpen.”

Ook Toon Vanparys, ceo van Sentiance heeft er een goed gevoel bij: “We zijn onder de indruk van de professionele aanpak en de snelheid van het PNP China team. Plug and Play Tech Center voorziet in de opportuniteit om ons te introduceren aan de juiste contacten en zo onze slaagkansen te verhogen. We hebben er alle vertrouwen in dat PNP voor ons de ideale partner is op de Chinese markt.”